Παστέλ Μολύβια Gioconda KohiNoor - Titanium White (1)

Παστέλ Μολύβια Gioconda KohiNoor
Email
Χώρα
COM_VIRTUEMART_PIGCODE 1
Χρώμα:
Παστέλ Μολύβια Gioconda KohiNoor
0,85 €
Περιγραφή

Τα Gioconda μολύβια μαλακού παστέλ είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και μας προσφέρουν ιδιαίτερα βουτυρώδη χρώματα με απαλή αίσθηση.  Έχουν εξαιρετική ανάμειξη και τονικότητα . Αυτά τα μολύβια παστέλ είναι εξαιρετικά για λεπτομέρειες, περιγράμματα, τονισμούς, χρωματισμούς και διάφορες τεχνικές σκίασης. Είναι εξαιρετικά στις αναμείξεις. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε λείο ή τραχύ χαρτί. Προσφέρουν το λείο φινίρισμα των συμβατικών παστέλ. Όλα τα χρώματα είναι ανθεκτικά στο φως και το ξεθώριασμα. Τα Gioconda Παστέλ Μολύβια διαθέτουν επίσης ξύλινο περίβλημα κέδρου για ευκρινή και ακριβή όξυνση με ελάχιστα απόβλητα.

        

• Διάμετρος Μύτης: 4,2 χιλιοστά

• Μήκος: 175 χιλιοστά

• Διατομή Μολυβιού: 7,5 χιλιοστά

• Συνιστάται σταθεροποιητής (Fixation)

• Σχέδιο / Τόνωση /Καλός  χρωματισμός / Φωτοσταθερότητα(Lightfast) / Ευκολία στις μείξεις / Ξεθώριασμα / Πλούσιο σε χρωστική για Βαθιά Σκίαση

• Χρωματιστά Καλλιτεχνικά μολύβια παστέλ εξαιρετικής ποιότητας σε 48 διαφορετικές αποχρώσεις.

 

Το βασικό μίγμα είναι ένα υλικό που ονομάζεται PEMZA, το οποίο είναι ένα ηφαιστειακό ορυκτό. Άλλα συστατικά τα οποία προστίθενται σε μικρή ποσότητα είναι μικρο-κοκκοποιημένα φυσικά υλικά, όπως καολίνη και ανθρακικό ασβέστιο. Αυτά τα πρόσθετα είναι μαζί με άλλες ουσίες όπως και τα συνδετικά υλικά, το κύριο μίγμα στο οποίο οι έγχρωμες χρωστικές αναμιγνύονται.

Χάρη στη μεγάλη διάμετρό του, το προϊόν αυτό πληρεί τις προϋποθέσεις για κάθε χρήστη.Το πολύτιμο ξύλο, το οποίο χρησιμοποιείται για το μολύβι, δημιουργεί μία καλή εργονομική λαβή που επιτρέπει τέλεια καλλιτεχνική χρήση. Κατάλληλα για λεπτότερα σχέδια πάνω σε φιμέ βελουτέ χαρτί. Το αποτέλεσμα μπορεί πολύ εύκολα να αναμιχθεί και να τροποποιηθεί.