Μολύβια Ζωγραφικής & Σχεδίασης

 

 

Τα μολύβια είναι εργαλεία σχεδίου με πυρήνα γραφίτη, χρωστική ή κάρβουνο σε περίβλημα ξύλου, χαρτιού ή πλαστικού. Τα σχέδια με μολύβι έχουν καλή σταθερότητα, αλλά η εργασία με μολύβι μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί και να αλλαχτεί με τρόπους που άλλα υλικά δεν το επιτρέπουν. Τα μολύβια δίνουν μεγάλο έλεγχο στον καλλιτέχνη διότι οι γραφές επιδέχονται σβησίματος και περαιτέρω εργασία. Ανάλογα με την κατασκευή και τη χρήση του μολυβιού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην δημιουργία μαλακών αχνών γραφών ή έντονων αποτυπωμάτων. Το μολύβι είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ προσαρμοστικό μέσο καλλιτεχνίας, και δεν θα πρέπει να υποτιμάτε.

Μολύβια Ζωγραφικής

Περιέχουν χρωστικές ουσίες αντί γραφίτη. Επειδή μπορούν εύκολα να ακονιστούν, τα χρωματιστά μολύβια είναι ιδιαιτέρως πρακτικά για λεπτομερειακή δουλειά, αλλά μπορούν να εφαρμοστούν με αυτές πολλές τεχνικές.

Τα πλεονεκτήματα των χρωματιστών μολυβιών

Τα χρωματιστά μολύβια είναι ιδιαίτερα πρακτικά, ελεφρυά και εύκολα στην μεταφορά. Για την χρήση τους δεν προαπαιτείται ιδιαίτερη προδιεργασία, μεταφέρετέ τα μαζί σας παντού, ανοίξτε το sketchbookσας και είστε έτοιμοι για δημιουργία! Η σχεδίαση με χρωματιστά μολύβια είναι γρήγορη και δεν λερώνει.