Πολύ Μαλακά Παστέλ White

Πολύ Μαλακά Παστέλ White
Email
COM_VIRTUEMART_PIGCODE 1
Χρώμα:
Πολύ Μαλακά Παστέλ White
1,20 €
Περιγραφή

TOISON D´OR EXTRA SOFT ROUND PASTELS

 

Τα στρογγυλά Έξτρα Μαλακά Παστέλ ToisonD'Or 8550 με διάμετρο πυρήνα 12 χιλιοστών είναι ένα απίστευτο συμπλήρωμα στην υπάρχουσα γραμμή των στρογγυλών μαλακών παστέλ ToisonD'Or 8500 προσφέροντας στον καλλιτέχνη μία τεράστια παλέτα για τεχνικές παστέλ. Χαρακτηριστικά όπως η απαλότητα και ομαλότητα, στην εφαρμογή τους, σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το σκούπισμα τους και η ανάμειξη των χρωμάτων με τα συγκεκριμένα παστέλ πρέπει να επισημανθεί ιδιαίτερα. Η γκάμα χρωμάτων αυτής της σειράς παστέλ περιλαμβάνει 48 αποχρώσεις.

 

Τα βασικά συστατικά τους είναι καθαρές μικρο-κονιοποιημένες φυσικές ουσίες σε βάση άνθρακα του ασβεστίου. Αυτό μπορεί να προέρχεται είτε από ορυκτό ασβεστίτη ή κιμωλία. Μαζί με άλλα πρόσθετα και παράγοντες σύνδεσης δημιουργεί ένα βασικό μίγμα, στο οποίο οι χρωστικές ουσίες αναμιγνύονται προσεκτικά. Η ποιότητά τους, η φωτοσταθερότητά τους, είναι επίσης παράγοντες που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα, καθώς και την αντοχή των έργων τέχνης. Το βασικό χαρακτηριστικό των extra μαλακών παστέλ TOISOND´OR 8550 είναι η απλή διανομή σε επαρκή ποσότητα χρωστικής εντός του κατάλληλου χώρου της εκάστοτε εφαρμογής. Αυτό επιτρέπει την ομαλότερη κατανομή των σωματιδίων σκόνης χρώματος. Αυτό το χαρακτηριστικό παρέχει απεριόριστες δυνατότητες στην αλλαγή του τόνου ή να επιτύχουμε ευκολότερα μία σκίαση πάνω στη σχεδίαση.

 

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, συνιστάται η χρήση σταθεροποιητικού (αποτρέπει το επακόλουθο θόλωμα). Στην παραγβγή τους δεν χρησιμοποιούνται τοξικά ή άλλα βλαβερά συστατικά, επομένως, είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες.

Κατασκευάζονται στην Τσεχία